Callcenter Amsterdam

Voor de leukste callcenter vacatures in Amsterdam zit je bij Sales Uitblinkers precies goed!

Met flexibele werktijden, een uitstekend boven marktconform salaris en gezellige collega’s kan je eigenlijk niet meer wensen!

Benieuwd wat het werk inhoud en ben je bereid om lekker te (bij)verdienen? Solliciteer dan direct op onze vacatures en wie weet ben jij de volgende callcenter topper!

Callcenter vacatures

Wij stellen ons graag voor als het leukste callcenter team van Amsterdam! Wij zijn een jong hard groeiende organisatie met als doel ”continuïteit en groei”.

Groeien zorgt er namelijk voor dat er werkgelegenheid is en bij voldoende werkgelegenheid is er financiële groei en ontplooiing bij onze medewerkers.

Met een ruim wisselend aanbod aan callcenter vacatures in Amsterdam zit er vast wel iets voor jou tussen. Het maakt ons niet uit of je op HBO niveau gestudeerd hebt. Of dat je uit een andere branche komt zoals de sector handel of gewerkt hebt voor de overheid. Wij kijken naar jouw kwaliteiten en motivatie.

Callcenter vacatures in Amsterdam

Als klantenservice medewerker kom je binnen bij een team wat streeft naar perfectie en doelgericht te werk gaat.

Je hebt voor callcenter werk een commerciële instelling en enthousiasme nodig. Je moet snel kunnen schakelen en vragen die lastig zijn gemakkelijk kunnen beantwoorden.

Het denkniveau van klanten kan ontzettend verschillen en als professional moet je met de klant een gesprek kunnen voeren op hun niveau. Jij draagt namelijk de verantwoordelijkheid en houdt regie tijdens het gesprek.

Ben je benieuwd geraakt of onze callcenter vacatures in Amsterdam wel bij jou passen? Lees dan verder en misschien sleep jij wel je nieuwe dienstverband binnen!

Waarom werken bij een callcenter?

Het is leerzaam en je leert uitstekende communicatieve vaardigheden. Communicatie is de sleutel tot succes. Dus als jij zelfverzekerd bent in jou gesprekken met anderen, zal je ook zo overkomen. Iedereen luistert graag naar een persoon die verstand van zaken heeft en daarbij ook nog charmant de juiste gesprekstechnieken kan toepassen.

Zodra je van start gaat in ons vestiging in Amsterdam leren wij je stapsgewijs hoe je bewust bent van jou invloed op anderen door middel van je houding en spraak. Dus geen zorgen, ook jij kan een sales talent worden.

Wat doet een callcenter medewerker?

Een callcenter medewerker wordt ook wel een klantenservice medewerker genoemd. Het is een baan die gemakkelijk te combineren is naast het studeren. Doordat het werk flexibel is en je verschillende werktijden hebt, past dit prima naast je studie of dagelijkse bezigheid.

Functie beschrijving callcenter medewerkers

Medewerkers van callcenters onderhouden het contact met klanten via de telefoon, post of mail.

Ze werken meestal op locatie in een callcenter en zijn verantwoordelijk voor het vervullen van taken die opdrachtgevers vragen. Bijvoorbeeld een product aanbieden aan een klant en met gemak alle vragen kunnen beantwoorden die de klanten stellen.

Een goede klantenservice medewerker zal altijd alle ins en outs weten over het product wat hij of zij verkoopt. Bovendien ben je ook op de hoogte van de opdrachtgever waar je werkzaam voor bent.

Vacature callcenter medewerker Amsterdam

Werken als callcenter medewerker is uitdagend, spannend en geen dag is hetzelfde. Je werkt vaak op een grote open afdeling waar je constant interactie hebt met andere collega’s.

Het bedrijf waar je voor gaat werken zal je volledig voorbereiden voordat jouw dienstverband in gaat. Bij Sales Uitblinkers zorgen we ervoor dat jij een sales topper wordt voordat we je zelfstandig loslaten. Zo ben je goed voorbereid op je nieuwe baan!

Parttime callcenter vacatures in Amsterdam

Ben je druk bezig met een studie? In verwachting? Op zoek naar laagdrempelig MBO werk? Of gewoonweg niet op zoek naar een fulltime functie? Als callcenter medewerker bij Sales uitblinkers Amsterdam, kan je naast je MBO of HBO studie parttime werken binnen ons bedrijf.

Wacht niet langer en solliciteer meteen. Sleep die vacature binnen en wie weet zien we je binnenkort in ons bruisende team werken!

Fulltime callcenter vacatures in Amsterdam

Ben je op zoek naar een fulltime functie als callcenter medewerker? Ben je ambitieus en wil je graag doorgroeien? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op de openstaande sales vacatures.

Binnen ons bedrijf zijn we altijd op zoek naar HBO mentaliteit die verantwoordelijk en met plezier komt werken in ons callcenter. Ben jij diegene die op zoek is naar een uitdagende nieuwe baan in Amsterdam? Solliciteer dan meteen op onze callcenter vacatures!

Solliciteren bij Salesuitblinkers

Ben jij die charismatische perfectionist met een flinke dosis positiviteit en doorzettingsvermogen die wij zoeken? Houdt je van klachtencontact en zie je elk gesprek en discussie als een uitdaging om te overtuigen? Laat ons dan kennis maken met jou kwaliteiten!

Blader door onze openstaande vacatures voor callcenter in Amsterdam en vind die ene vacature die bij jou past. Parttime bijverdienen was nog nooit zo leuk geweest!

Stuur ons je cv en motivatiebrief en laat ons weten waarom jij geschikt bent voor de functieomschrijving in de openstaande vacature.

Ons werving team zal spoedig contact met je opnemen en gauw, heel gauw ben jij begonnen aan je nieuwe loopbaan in Amsterdam!