Sales werk

Als sales medewerker heb je allerlei allerlei uitdagende functies binnen in de sales afdeling. Dit kan variëren van een verkoopmedewerker tot een sales manager en zelf als sales executive. Wij hebben genoeg sales vacatures beschikbaar!

Sales professionals kunnen zich van verschillende kanten laten zien en zijn zeer klantvriendelijk, want het gaat immers om een salesfunctie. Je hebt namelijk constant te maken met verschillende bedrijven en personen. Geen persoon is hetzelfde en daar moet jij goed op kunnen inspelen.

Ben jij die master in de sales die wilt doorgroeien in allerlei commerciële functies? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV op te sturen naar ons!

Kom werken bij de leukste werkgever van Nederland.

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Geef hieronder je voorkeur aan en solliciteer voor een baan bij Salesuitblinkers!

Wat zijn commerciële vacatures?

Bij sales vacatures heb je een baan waarbij je diensten of producten verkoopt. Dit kan variëren van verkoopmedewerker in de winkel, tot aan een telefonische verkoopadviseur. Het is een breed beroep en biedt daardoor veel mogelijkheden om te groeien tot een positie waar graag jij wilt zijn. Bovendien staat het super goed op je cv!

Jij zorgt ervoor als sales talent dat deze diensten of producten worden aangeboden aan mensen. Hierbij is kennis over de dienst of product die jij gaat aanbieden erg belangrijk.

Een baan in de commerciële sector kan een verkoopmedewerker, commercieel directeur of sales voor buiten of binnendienst zijn.

Werken in de sales betekend gewoonweg goed zijn in communicatie, overtuigingskracht en het opbouwen van relaties met klanten.

Zolang jij jezelf durft te zijn en goed bent in het communiceren met andere mensen, kan jij dit werk doen!

Sales vacatures bij Sales Uitblinkers

Bij ons vindt je verschillende sales vacatures voor iedere leeftijd en voor elk niveau. Of je nou MBO of HBO hebt gestudeerd, wij geloven erin dat talent in jou zit en niet in je studie.

Wij verwachten van onze gedreven professionals dat ze zich goed verdiepen op het product of de dienst wat ze aanbieden. Een goede verkoper bezit namelijk de vaardigheden om als verkoopadviseur te dienen maar ook om het laatste woord te houden.

Jouw droombaan is binnen handbereik, het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is solliciteren. Jouw carrière als sales medewerker start bij Sales Uitblinkers!

Sales professionals vacatures

Werken in de sales is uitdagend, spannend en een baan als geen andere baan.

Je hebt flexibele werktijden die prima passen bij je persoonlijke situatie en je kan soms werken op verschillende locaties.

Bij ons zijn de nieuwste sales vacatures vrijwel altijd allemaal vervuld! De banen bij Sales Uitblinkers variëren van binnendienst tot het dienen als consultant voor opdrachtgevers.

Je komt terecht in een leuke en actieve team en er zijn volop doorgroeimogelijkheden, dus je raakt nooit uitgeleerd in dit vakgebied. Jouw nieuwe leven, jouw nieuwe carrière in de sales kan heel gauw van start gaan!

Callcenter vacatures

De leukste sales vacatures en het leukste callcenter team van Nederland is dus bij Sales Uitblinkers. Ook al heb je geen ervaring in de sales, wij zorgen ervoor dat jij een sales professional wordt binnen no time!

Ons ervaren medewerkers leren jou hoe alles werkt en laten je pas los op het moment dat jij die zelfverzekerdheid voelt om actief met klanten te praten en sterk genoeg in je schoenen staat om het gesprek te onderhouden.

Wacht niet lang met solliciteren en kom gezellig werken in het leukste callcenter team van Nederland met super leuke collega’s en heel veel voordelen.

Nieuwe uitdaging als sales manager

Ben jij een doorgewinterde sales topper en kom je uit een andere salesfunctie? Vindt je het leuk om te leiden en heb je voldoende ervaring? Dan heten wij jouw graag welkom in ons team!

Ben je het ook zat om banen te hebben waarbij werkgevers je gewoonweg niet voldoende waarderen en je niet de vrijheid geven jezelf te ontwikkelen? Laat het gaan! In ons team zoeken we regelmatig naar een manager in de sales die goed leiding kan geven en alle benodigde skills bezit.

Reageer op de openstaande vacature of stuur ons een e mail met jouw kwaliteiten.

Vacatures in de sales

Als je op zoek bent naar sales vacatures in de hoofdstad, zoek dan niet verder. Als je bij ons werkt geniet je van veel voordelen als medewerker in de sales. Je hebt een goed salaris, kan werken op flexibele tijden en het is ideaal om te combineren naast je studie of gezin.

Iedereen die geïnteresseerd is in het werken in de sales wereld willen wij de mogelijkheid bieden om zichzelf te ontdekken en te ontplooien. Wij helpen je door middel van trainingen en het verbeteren van jouw verkoop talenten.

Kom je uit een sales achtergrond en heb je gereageerd op één van onze vacatures, dan zal je snel zelfstandig aan het werk kunnen.

Heb je geen achtergrond in de sales maar trekt één van de openstaande sales vacatures jouw aan? Wacht dan niet langer en reageer gelijk of schrijf je in voor onze vacature alert.

Ons wervingsteam zal jouw zo spoedig mogelijk benaderen en je uitnodigingen voor een gesprek zodat we jouw talenten kunnen inzetten.