Sales vacatures Amsterdam

Ben je bezig met een studie, of woonachtig in Amsterdam? En op zoek naar een baan met een leuke functie? Zoek dan niet langer en pak deze kans om te kunnen werken in Amsterdam. Bij Sales Uitblinkers zijn we altijd op zoek naar ervaren en opkomend talent.

Solliciteer direct op de openstaande sales vacatures in Amsterdam, en wie weet ga jij binnenkort starten met een leuke baan en fijne collega’s!

Kom werken bij de leukste werkgever van Nederland.

Bovengemiddeld verdienen en zelf bepalen wanneer je werkt? Geef hieronder je voorkeur aan en solliciteer voor een baan bij Salesuitblinkers!

Amsterdam

Sales vacatures in Amsterdam

Ben je al lang aan zoeken en toch nog niet gevonden wat je wilt? Of wil je je verder ontwikkelen en groeien binnen een dynamisch team?

Laat dan je kansen niet voorbij gaan. Bij Sales Uitblinkers helpen wij jou met je ontwikkeling in de marketing en verkoop.

Je krijgt begeleiding van een ervaren medewerker en leert zo alle skills van een top verkoper. Nadat wij jou alles hebben geleerd, bezit je genoeg kennis om resultaatgericht te werk te kunnen gaan.

Nieuwe uitdaging sales vacature

Wij vinden dat iedereen die wilt leren een kans verdient, die kans geven wij jou graag. Bij Sales Uitblinkers staan we als bedrijf open voor talenten van allerlei niveaus en achtergronden.

MBO

Studeer je MBO commercieel medewerker en zoek je een functie wat goed bij jouw opleiding past? Dan is dit de ideale baan voor jou, want wij leren je met passie alle fijne kneepjes van het vak. Je leert relaties op te bouwen met klanten en te luisteren naar klantbehoeften.

Mocht je een andere MBO opleiding volgen maar zoek je een bijbaan? Kom dan gerust een keer een kijkje nemen want ook voor jou hebben we vast wel een leuke vacature beschikbaar.

HBO

Studeer je op HBO niveau en heb je interesse in een toekomst in de verkoop? Solliciteer dan direct op de openstaande sales vacatures in Amsterdam en stuur ons je cv en motivatiebrief.

Wellicht wordt jij ons nieuwe medewerker in Amsterdam die de markt gaat veroveren. Dus wacht niet langer en kom werken in een team dat streeft naar groei en succes.

Parttime vacatures in Amsterdam

Heb je een drukke leven maar kun je zelfstandig en verantwoordelijk te werk gaan. Dan past een parttime baan beter bij jou leefstijl. Niet iedere werkgever begrijpt dat, maar wij wel!

Als parttime commercieel verkoopmedewerker in de sales verwachten wij dat je voldoende ervaring hebt met klanten en goed regie kunt houden tijdens het gesprek met de klant. Met onze sales vacatures in Amsterdam geven we jou het vertrouwen, maar dat zien we ook graag terug. Zo kun jij je rustig concentreren op je eigen leven tijdens je vrije dagen.

Fulltime vacatures in Amsterdam

Werken in de verkoop is leuk, uitdagend en spannend. Bovendien heb je er volop doorgroei mogelijkheden. De één staat graag in de winkel en de ander is zelfverzekerder wanneer ze de klant aan de telefoon spreken.

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe kans in de verkoopbranche bij de leukste callcenter in Amsterdam, dan is dit een goed moment om je zoektocht te beginnen. Ons team in Amsterdam is altijd op zoek naar een fulltime commercieel verkoopmedewerker.

Bekijk onze laatste sales vacatures en kom werken bij ons in Amsterdam.

Vacatures verkoopmedewerker Amsterdam

Een baan in de sales is een ongelooflijke ervaring. Wij vertellen je graag waarom wij vinden dat je moet reageren op onze sales vacatures.

Ervaring: Of je nou ervaren of onervaren bent. Iedereen kan dit leren. Je moet bedreven zijn, leergierig, klant gericht te werk kunnen gaan en jezelf kunnen uitdagen. Opgeven is geen optie.

Inkomen: In de sales zal je meer dan marktconform salaris gaan verdienen. Sales vacatures in Amsterdam zijn ons beschikbaar voor alle leeftijden en je start met een salarisindicatie maar daar zal je snel in doorgroeien.

Plezier: Wie wilt er nou niet werken en ondertussen betaald krijgen. Een baan in de sales biedt een combinatie van werk en plezier. Je bent constant bezig met klanten en daardoor voelt het niet eens als werken.

Solliciteer direct bij Sales Uitblinkers

Na een lange zoektocht is je zoekopdracht eigenlijk compleet. Je hebt namelijk de baan gevonden waar je altijd van gedroomd hebt.

Heb je een vacature gezien waar je geïnteresseerd in bent, maar zit je nog met vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen jou zo spoedig mogelijk benaderen.

Onze sales vacatures in Amsterdam bieden jou mogelijkheden om binnen een groot bedrijf te werken, te groeien en jezelf constant uit te dagen. Bovendien werk je met een ervaren team waardoor je alleen maar beter kunt worden als sales topper.

Stuur ons vandaag nog een e mail met jouw cv en wie weet is die ene baan binnenkort wel van jou!