Sales vacatures

Wordt jij de nieuwe sales topper bij Sales Uitblinkers?

Ben je een persoon die snel kan schakelen en heb je een vlotte babel? Misschien heb jij je nieuwe uitdaging gevonden!

Wij zoeken constant nieuwe talenten die op zoek zijn naar hun droombaan of hun volgende carrière. Je vindt bij ons verschillende sales functies van verschillende niveaus.

Twijfel je of er sales vacatures beschikbaar zijn? Dan zijn we juist op zoek naar jou! Een kritische blik met commerciële skills is ons vakgebied. Solliciteer direct op uitdagende functies en wie weet werk je heel gauw met een leuk team!

Sales vacatures met geen ervaring

Bij Sales Uitblinkers weten we hoe het is als je al je tijd en energie stopt in het solliciteren naar banen. Maar je de ene na de andere vacature afgewezen wordt.

Bij ons vindt je regelmatig  vacatures in de sales en we streven ernaar die allemaal vervuld te krijgen.

Solliciteren doe je door te reageren op de openstaande vacatures of de vacature alert aan te zetten zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures als commercieel medewerker.

Uitdagende sales functies bij Sales Uitblinkers

De arbeidsmarkt kan moeilijk te kraken zijn, maar als je in de verkoop zit, zijn er altijd mogelijkheden.

Of je nu op zoek bent naar een fulltime functie of gewoon parttime als bijbaan. Er is altijd wel een vacature te vervullen. Houdt daarom geregeld de sales vacatures in de gaten en wordt binnenkort een onderdeel van ons team.

Indien jij de commercieel medewerker wordt die wij zoeken kan je ervan uitgaan dat je meer dan marktconform salaris zal gaan verdienen.

Je zult intern opleidingen krijgen van een ervaren sales director. Wil je stage lopen? Dan zal je loopbaanbegeleiding krijgen totdat je zelfstandig kan werken in de sales.

Commerciële vacatures

Als commercieel medewerker bekleed je verschillende commerciële functies met als doel sales te genereren.

Je werkt als bijvoorbeeld sales medewerker samen met collega’s aan verschillende projecten van grote bedrijven. Ben je goed in wat je doet? Verwacht dan gauw door te groeien tot een andere functie, bijvoorbeeld sales manager.

Bekijk de sales vacatures en stuur ons je sollicitatiebrief. Ons werving team zal contact met je opnemen zodra je wordt geselecteerd.

Wat zijn Sales professionals?

Een sales professional is een zelfverzekerde verkoopmedewerker die kan aanvoelen wat zijn klant nodig heeft.

De sleutel tot succes in de salesfunctie is jezelf van verschillende kanten te presenteren bij de klant. Een vlotte babbel en het laatste woord houden is een eigenschap die je moet bezitten om regie te houden over het gesprek.

Ben je ook zo benieuwd geraakt in het werken in de sales? Solliciteer dan op 1 van de sales vacatures. Heb je geen ervaring? Geen zorgen! Indien wij je geschikt vinden voor de vacature, zal je klaar gestoomd worden voor de baan.

Tijdens het sollicitatiegesprek kan je vragen stellen en zullen wij al je vragen beantwoorden.

Wat is een sales manager?

Een sales manager moet beschikken over uitstekende verkoopvaardigheden en een track record van succes in verkoopactiviteiten hebben. Bovendien heeft een manager een goed begrip van juridische en financiële aspecten van de verkoop. Dat maakt hem of haar de geschikte persoon voor de baan.

Om in deze functie succesvol te zijn, moeten verkoopmanagers uitgebreid bekend zijn met het verkoopproces. Ze geven prioriteit aan klantenservice en identificeren groeimogelijkheden binnen het team. Zo groeit een goede verkoper door naar een nieuwe uitdaging en raakt het nooit verveeld.

Verder ontwikkelt een sales manager effectieve verkooptechnieken en strategieën. Naast bovenstaande kwaliteiten moeten zij ook een marketingachtergrond hebben. Dit is belangrijk aangezien zij verantwoordelijk zullen zijn voor de ontwikkeling van verkoopplannen. Die zullen de producten of diensten van het bedrijf effectief promoten. Dus wil je een sales manager worden? dan kun je bij ons solliciteren op onze sales vacatures.

 

Functiebeschrijving sales medewerker

Werken in de sales vereist iemand die gemotiveerd en innemend is. Ze moeten vaak met klanten omgaan en werken aan het bereiken van zakelijke doelstellingen. Oftewel targets.

Toch zijn er verschillende soorten verkoopfuncties die verschillende vaardigheden vereisen. Bijvoorbeeld als medewerker binnendienst.

Zo moet een verkoopmedewerker in de detailhandel snel met het winkelend publiek in contact kunnen komen en productinformatie nauwkeurig kunnen presenteren.

Groothandelaars moeten relaties kunnen opbouwen met bedrijven en complexe procedures voor de aankoop van goederen begrijpen.

Ten slotte moeten telemarketeers over uitstekende communicatievaardigheden en kennis van producten of diensten beschikken. Alleen zo kunnen ze met succes telefonisch of online gesprekken verkopen.

Elk van deze functies biedt unieke mogelijkheden voor degenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de verkoop of een andere salesfunctie.

Werken in de sales

Werken als commercieel medewerker kan een ongelooflijk lonende carrière zijn. Het is een van de weinige vacatures die een competitief salaris biedt. Werkgevers bieden de medewerkers in de sales ook maar al te graag doorgroei banen aan om het personeel tevreden te houden.

Reageren op een sales vacatures heeft ook andere verschillende fantastische voordelen. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijker aangeven dat je een parttime dienstverband wilt. In tegenstelling tot andere functies waar een voltijd dienstverband vaak een voorwaarde is om de functie te mogen uitoefenen.

Bekijk ook onze sales vacatures in Amsterdam!

Banen waar je meteen op wilt solliciteren

De voordelen waar je als sales medewerker van zal profiteren zijn eindeloos. Denk hierbij aan een uitgebreide opleiding, een goed inkomen en flexibele werktijden.

Verkopers werken zelfstandig. Op hun eigen voorwaarden en in hun eigen stijl. Ze hebben de autonomie om hun eigen schema’s te maken op basis van wat voor hen het beste werkt.

De verkoopsector biedt volop mogelijkheden om initiatief te nemen, nieuwe vaardigheden te leren en snel vooruitgang te boeken in een functie. Bovendien hebben verkopers de kans om uitstekende contacten te leggen tijdens hun interactie met zowel klanten als collega’s.

Het is geen wonder dat verkoop een populaire keuze blijft voor energieke en gedreven mensen die op zoek zijn naar een uitdagende maar financieel lonende carrière.

Bekijk bij onze openstaande sales vacatures, welke baan bij jou past!